Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, sep, 23 2017
Senaste Nytt

Midroc tecknar kontrakt i Hyllie

Hermond. Foto: Midroc
Hermond. Foto: Midroc
Publicerad av
Jessica Nejman - 08 jan 2015

Midroc har tecknat ytterligare två kontrakt  i kontorsfastigheten Hermod i Hyllie i Malmö. Det handlar om B&R Industriautomation och Länsförsäkringar Skåne. B&R Industriautomation AB flyttar det svenska huvudkontoret till Hyllie i syfte att stärka varumärket.

Avtalet omfattar 740 kvadratmeter kontorslokaler Avtalet omfattar 740 kvadratmeter kontor och inflyttning sker 1 januari 2016. Länsförsäkringar Skåne kommer att öppna en ny kundmötesplats på en välexponerad plats i Hyllie. Det avtalet omfattar 645 kvadratmeter och inflyttning sker 1 januari 2016.

80 procent uthyrt Nyuthyrningarna utgör 80 procent av ytorna i Hermond ett år innan det är dags för den första inflyttningen. Tidigare tecknade kontrakt har även Tengbom, Riksbyggen, Bengt Dahlgren och Somfy tecknat kontrakt med Midroc.

Midroc totala investeringen i Hyllie beräknas uppgå till 1,6 miljarder kronor. Tidigare har Midroc utvecklat Malmömässan i Hyllie, en fastighet som såldes till Kungsleden i september. Några av Midrocs övriga projekt i Hyllie är: Kontorsprojektet Mässhallen 3, 7 800 kvadratmeter, uthyrningsbar yta med kontor i tio plan, parkeringshus med 360 bilplatser samt en lokal på 300 kvadratmeter Bostadsprojektet kvarteret Saga med cirka 10 000 kvadratmeter, cirka 130-140 lägenheter.