Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, jun, 19 2019
Senaste Nytt

Schneider levererar till Galleria Boulevard

Bild: Steen & Ström
Bild: Steen & Ström
Publicerad av
Henrik Ståhl - 01 apr 2015

Schneider Electric levererar en helhetslösning till nya Galleria Boulevard i Kristianstad.

Helhetslösningen innefattar produkter och system för effektiv energihantering, inklusive mätning och uppföljning, samt säkerhetslösningar. Målet är att uppnå en så energisnål fastighet som möjligt för fastighetsägaren och att ge den bästa och tryggaste upplevelsen för gallerians kunder.

– Schneider Electric har levererat en helhetslösning för styrning av hela anläggningen och det har resulterat i en galleria som är energieffektiv och samtidigt behaglig att vistas i oavsett utomhustemperatur. Dessutom uppfylls ett annat viktigt krav, nämligen att garantera en trygg miljö och upplevelse för gallerians besökare, säger Gustav Gustavsson Klippel, regionchef på Schneider Electric i ett pressmeddelande.

Gallerian har en total butiksyta på 21 300 kvadratmeter och beräknas ta emot 4,9 miljoner besökare under 2015. Det pågår ett arbete att miljöcertifiera gallerian med BREEAM miljöcertifiering, vars hårda krav leder till en fastighet som starkt bidrar till en bättre miljö och samtidigt ger en bättre investering.

Exempel på åtgärderna är styrning av kyla, värme, ventilation och belysning med hjälp av ett överordnat styrsystem för fastigheten.

Annons

Annons

Annons