Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, feb, 22 2019
Senaste Nytt

Bergummet vid Liljeholmskajen blir garage

Bild: JM
Bild: JM
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 12 feb 2016

Begrummet vid Liljeholmskajen i Stockholm blir Sveriges största Bergrumsgarage. Totalt rör det sig om 1000 parkeringsplatser och har en golvyta på 47 000 kvadratmeter. Bostadsrättsföreningar och byggfirmor har redan börjat parkera. I framtiden kommer det även bli tillgängligt för allmänheten att parkera, detta skriver Q-Park i ett pressmeddelande.

Sedan 1956 har bergrummet verkat som Vin & Sprits lager- och produktionslokal. Anläggningen som ägs av JM, förväntas nu hjälpa till med parkeringsbehovet hos de som bor eller arbetar i området, samt deras besökare. Även kunder med laddningsbart fordon eller motorcykel kommer att kunna hyra en plats i garaget.

-Detta är ett mycket spännande uppdrag för oss. Anläggningens storlek och komplexitet gör att vi får nytta av all den erfarenhet som vi har samlat på oss under många år i branschen. Vi är väldigt glada över förtroendet och ser fram emot att få utveckla vårt samarbete med JM , säger Johnny Johansson, områdesansvarig och ansvarig för Bergrumsgaraget på Q-Park i pressmeddelandet.

 

Annons