Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, okt, 24 2017
Senaste Nytt

Brostaden bygger logistikanläggning i Länna

Den framtida logistikanläggningen i Länna. Foto: Brostaden
Den framtida logistikanläggningen i Länna. Foto: Brostaden
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 22 mar 2016

Brostaden ska låta uppföra en lager- och logistikanläggning på cirka 8 600 kvadratmeter i Länna industriområde i Huddinge kommun. Ett hyresavtal omfattande 3 500 kvadratmeter har redan tecknats med Johan & Nyström. Inflyttning är planerad till januari 2017 och den nya byggnaden beräknas vara färdigställd i december 2016. Detta skriver Brostaden i ett pressmeddelande.

Brostaden förvärvade den obebyggda fastigheten Kranbilen 2 för cirka ett år sedan och äger sedan tidigare ytterligare två fastigheter i samma område.

-Den här investeringen går helt i linje med vår ambition att fortsätta växa i Länna där det finns en mycket god efterfrågan på lokaler för lager/logistik. Vi bedömer att efterfrågan kommer att fortsätta att öka i området i takt med att staden växer och de mer centrala lägena konverteras till bostäder. Genom den här typen av nyproduktion bidrar vi till att förutsättningar finns även för de verksamheter som servar en växande stad, säger Anders Nilsson, vd för Brostaden i pressmeddelandet.