Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, feb, 23 2019
Senaste Nytt

Skanska Fastigheter hyr ut till Försäkringskassan

Bild: Skanska
Bild: Skanska
Publicerad av
Tommy Ekholm - 18 aug 2016

Försäkringskassan flyttar under hösten 2018 in i nya kontorslokaler i Skanskas Kvarteret Tändstickan i Göteborg. Uthyrningen omfattar 8 500 kvadratmeter. 

– Vi är väldigt glada att få välkomna Försäkringskassan till Kvarteret Tändstickan. I och med den här uthyrningen är cirka 70 procent av huset uthyrt och vi ser en fortsatt stor efterfrågan på kontorslokaler i kvarteret. Nu fortsätter utvecklingen av den blandstad som växer fram i området, säger Erik Hultsbo, uthyrare på Skanska Fastigheter Göteborg.

Försäkringskassan väljer att samlokalisera ett antal kontorsetableringar i Göteborg och får i och med detta moderna och öppna lokaler med funktionella mötesytor.

– Ett modernt kontorshus med tydlig miljöprofil var viktigt för oss i valet av nya lokaler. Försäkringskassan inför samtidigt ett aktivitetsbaserat arbetssätt, vilket de nya lokalerna stödjer på ett mycket bra sätt. Vi får moderna, flexibla lokaler som är hållbara över tid, säger Gunnar Pettersson, Fastighetschef på Försäkringskassan.

Kontorshuset är den tredje etappen av Skanskas Kvarteret Tändstickan.

Annons