Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, maj, 19 2019
Senaste Nytt

Peab: "Mall of Scandinavia opåverkat"

Foto: Peab
Foto: Peab
Publicerad av
Henrik Ståhl - 16 sep 2013

Peab-projektet Mall of Scandinavia har inte påverkats av den senaste tiden problem i byggets ledningsgrupp.

Det säger Niclas Brantingson, presschef på Peab, till Nyhetsbyrån Direkt. I slutet av förra veckan blev det känt att en hög chef på Mall of Scandinavia är misstänkt för ekonomiska oegentligheter. Han är varslad om avsked och polisanmäld.

Dessutom fick en projektchef lämna bygget förra veckan.- Viktigt för oss är att betona att det inte har någon koppling till själva projektet", kommenterar presschefen.

En av projektcheferna för Mall of Scandinavia fick dessutom lämna projektet under föregående vecka.- Vi håller på med en stor omorganisation i Peab och det är en del i det, så det har ingen koppling med den anställda som är polisanmäld, uppger Niclas Brantingson. Enligt Niclas Brantingson har förändringarna inte påverkat produktionen av projektet på något sätt, utan det finns redan ersättare på plats. Enligt uppgifter till Nyhetsbyrån Direkt har ytterligare tre högt uppsatta i projektet Mall of Scandinavia valt att lämna Peab under den senaste tiden, något som presschefen inte hade någon information om.

(Nyhetsbyrån Direkt)

Annons

Annons

Annons