Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, jun, 19 2018
Senaste Nytt

Smålandsvillan lanserar barnsmart villa

Foto: Smålandsvillan.
Foto: Smålandsvillan.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 10 apr 2017

SmålandsVillan har tagit fram ett hus som kommer innehålla allting som en barnfamilj behöver. Huset har de valt att kalla Barnsmarta Villan. För att fylla huset med rätt sorts lösningar tar de hjälp av både befintliga och framtida kunder.

 Husen byggs inomhus och monteras i moduler, de har fastställda planlösningar och lagom många tillval. I Barnsmarta Villan vill man samla detaljer, funktioner och former som tilltalar både stora och små. Man eftersträvar att huset ska vara tokigt, roligt och praktiskt i ett. Det ska passa de som har ett barn, de som har flera barn och de som planerar att skaffa barn.

Exakt vad huset kommer att innehålla vet man inte än. SmålandsVillan har nämligen valt att rådfråga svenska folket och väljer att bygga huset efter de förslag de får in.

- Ingen vet vad en barnfamilj behöver bättre än familjen själva. Så vi frågar helt enkelt vad de saknar i sina hem idag och vad de drömmer om i framtiden. Förutom möjligheten att få sin idé förverkligad erbjuder vi en vinst på 20 000 kr från Rum21 för att locka så många som möjligt att delta. Säger Magnus Brusefält, marknadsansvarig, SmålandsVillan.

 

 

 

Annons

Annons