Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, maj, 24 2018
Senaste Nytt

Castellum hyr ut i centrala Göteborg

Bild: Castellum.
Bild: Castellum.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 11 apr 2017

Castellum har tecknat hyresavtal om 3 600 kvadratmeter kontorsyta på Östra Hamngatan 16 i Göteborg. En fastighet som för närvarande genomgår en omfattande ombyggnation. Avtalen har tecknats med United Spaces samt Pelagicore.

– Tillsammans med Castellum skapar vi en modern och inspirerande kontorsmiljö i hjärtat av Göteborg och nära till kommunikationer till för oss viktiga kunder. I och med nya kontoret tar vi ett nytt steg i våra tillväxtplaner och ser fram emot att välkomna omkring 40 nya kollegor som tillsammans med oss ska bygga stans ledande team av UX Designers och mjukvaruutvecklare och skapa fantastiska användarupplevelser, säger Tomas Ekström, regionchef på Pelagicore.

Cecilia Fasth, vd för Region Väst i Castellum är glad över att kunna välkomna United Spaces och Pelagicore som hyresgäster till Castellum och de nyrenoverade lokalerna på Östra Hamngatan 16:

– Med deras verksamheter får vi en bra mix av hyresgäster i huset. Vi märker av att det är brist på kontorslokaler i attraktiva kollektivtrafikslägen och i och med dessa uthyrningar har vi endast en ledig kontorsyta om 1 200 kvm kvar i huset, säger Cecilia Fasth.

Annons

Annons