Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, jul, 17 2019
Senaste Nytt

Ehrnst är Arkitemas nya vd

Jessica Ehrnst, ny vd för Arkitema Architects. Foto: Arkitema.
Jessica Ehrnst, ny vd för Arkitema Architects. Foto: Arkitema.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 05 maj 2017

Arkitema Architects har utnämnt Jessica Ehrnst till VD för Arkitema Architects dotterbolag i Sverige.

Företaget är nu Skandinaviens femte största arkitektverksamhet med fem kontor i Skandinavien varav två i Sverige och utvecklar projekt i hela Sverige inom flera områden.

- Jessica har bevisat att hon förmår att leda ett arkitektkontor under en mycket stor expansion, därför är det naturligt att vi utnämner henne till VD för den svenska delen av Arkitema. Jag är säker på att vi med Jessica i spetsen kommer att nå de tillväxtmål vi har i Sverige under de kommande åren, säger Peter Hartmann Berg, Arkitema Architects koncernchef.

- Jag ser det som ett mycket spännande projekt att få Arkitema att göra ett ännu starkare avtryck på den svenska marknaden. Det sker ju otroligt mycket i den svenska arkitektbranschen, och jag är säker på att vi kan få en ännu större del av marknaden i framtiden, säger Jessica Ehrnst, VD för Arkitema Architects i Sverige.

Jessica Ehrnst tillträdde som VD 1 maj 2017 och kommer att fortsätta som kontorschef samtidigt som hon också blir affärsutvecklingschef. Ehrnst har arbetat som arkitekt sedan 2003 och har en bakgrund inom skolarkitektur och kommersiella fastigheter.

Annons

Annons

Annons