Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, maj, 24 2018
Senaste Nytt

Locum anställer Corvara

Bild: Corvara.
Bild: Corvara.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 16 maj 2017

På Danderyds sjukhus genomförs flera projekt, bland annat byggs en ny akutvårdsbyggnad samt modernisering av vårdbyggnader. Corvara har, på uppdrag av Locum, fått ansvararet för rivning, håltagning och sanering invändigt på vårdavdelningar med en bruttoarea på cirka 9000 kvadratmeter.

Projektet är ett led i den största satsningen någonsin inom Stockholms Läns Landsting. Sjukhusen i regionen kommer att utvecklas så att vård från nuvarande Universitets-/akutsjukhus kan flyttas ut till sjukhusen.

– Vi är självfallet mycket glada över förtroendet vi får att leverera våra tjänster till Locum. Att få vara med och bidra till en riktigt stor satsning på sjukvården i Stockholm är såklart hederssamt. Att vi fått uppdraget är en tydlig indikation på att vi håller en hög leveranskvalitet och att våra kunder är nöjda med oss. Vår långsiktiga satsning inom rivning och håltagning ger resultat, och vår ambition är att fortsätta växa och ta en ledande position inom rivning och håltagning, säger Johan Nonnen, regionchef på Corvara .

Annons

Annons