Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, maj, 27 2018
Senaste Nytt

EQT Venture flyttar in i nytt kontor på Blaseiholmen

Foto: Studio Stockholm Arkitektur.
Foto: Studio Stockholm Arkitektur.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 19 maj 2017

Studio Stockholm Arkitektur har haft uppdraget att rita EQT Ventures kontor på Blasieholmen i Stockholm. EQT har nu flyttat in i sina lokaler där känslan av innovation och start-ups samsas med EQT:s stabilitet.

- EQT Ventures är ett spännande initiativ som på kort tid etablerat sig som en uppstickare på den globala startup-investerar-himlen. Besökarna är oftast unga entreprenörer som är i uppstarten med ett lovande bolag. Vårt koncept bygger på att skapa en närhet och personlig relation till sina besökare. Man kommer därför rakt in i loungen där man kan möta medarbetare på EQT Ventures som sitter i soffan och jobbar och där man som besökare får en nygjord kaffe direkt i handen, gjort av medarbetarna på EQT säger Marco Checchi, partner på Studio Stockholm Arkitektur.

Studio Stockholm ritar nu också EQTs nya kontor i Urban Escape där inflytt är beräknat till våren 2019.

- Studio Stockholm har på ett briljant sätt skapat en miljö som desarmerar den höga stress- och nervositetsnivå som ofta associeras med att träffa en investerare. Teamet har fångat de progressiva och personliga aspekterna av EQT Ventures utan att göra avkall på kopplingen till resten av EQT, säger Ted Persson, Design Partner på EQT Ventures

 

Annons

Annons