Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, jun, 19 2018
Senaste Nytt

Ny vd för Swecos anläggningsverksamhet

Ann-Louise Lökholm Klasson tillträder som ny vd för Swecos anläggningsverksamhet. Foto: Sweco
Ann-Louise Lökholm Klasson tillträder som ny vd för Swecos anläggningsverksamhet. Foto: Sweco
Publicerad av
Christer Wiik - 14 jun 2017

Ann-Louise Lökholm Klasson tillträder som ny vd för Swecos anläggningsverksamhet. Hon har arbetat i Sweco sedan 2008, bland annat som vd för Swecos installationskonsulter och som koncernansvarig för integrationen av Grontmij-förvärvet. Den senaste tiden har hon arbetat som Sweco Sveriges COO, Chief Operating Officer, med övergripande ansvar för affärsstödet.

– I Ann-Louise får vi en dotterbolags-vd som lyckas förena gedigen kund- och affärsförståelse med ett stort fokus på medarbetarna. Med henne vid rodret har vi de bästa förutsättningarna för att verksamheten ska fortsätta utvecklas positivt, säger Åsa Bergman, vd Sweco Sverige.

– Vår anläggningsverksamhet har växt kraftigt de senaste åren, det är högtryck på marknaden och mycket händer i branschen. Jag ser fram emot att leda verksamheten och alla medarbetare mot fortsatt utveckling och framgång, säger Ann-Louise Lökholm Klasson.
Ann-Louise Lökholm Klasson tillträder som vd omgående.
Johan Dozzi, som har varit dotterbolags-vd sedan 2008, lämnar Sweco.
– Johan Dozzi har arbetat i företaget i drygt två decennier och har spelat en viktig roll för Swecos utveckling i Sverige, i synnerhet när det gäller vår starka ställning på infrastrukturmarknaden. Jag vill rikta ett varmt tack till Johan och önskar honom allt gott framöver, säger Åsa Bergman.

Annons

Annons