Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, jun, 19 2018
Senaste Nytt

Midroc anlitar Serneke anläggning i Upplands Väsby

Bild: HMXW Arkitekter
Bild: HMXW Arkitekter
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 12 jul 2017

Nyligen tecknade Serneke Anläggning avtal med Midroc om en anläggningsentreprenad i Upplands Väsby. Kontraktet är värt omkring 31,5 miljoner kronor.

I uppdraget ingår att utföra markarbeten och finplanering för 194 lägenheter i flerbostadshus och 25 radhus samt tillhörande garage och restauranglokal, som ska byggas i det framväxande området Eds Allé.

– Efter Serneke Anläggnings etablering i Stockholm under hösten förra året är vi nu involverade i flertalet projekt i region öst. Eds Allé är det första projektet norr om Stockholm och det känns bra att få förtroendet att vara med och utveckla Upplands Väsby i denna första etapp av flera, säger Fredrik Jonsson, VD för Serneke Anläggning.

– Det känns väldigt roligt för Midroc att gå in i detta samarbete tillsammans med Serneke och vi ser fram emot att få starta igång med markarbetena efter semestern. Byggherre är Väsbyhem och detta är första etappen av Väsbyhems nyproduktion i området Eds Allé, säger Niklas Karlsson, projektchef på Midroc.

Arbetena beräknas starta i augusti under förutsättning att bygglov finns på plats. Projektet ska vara slutfört i det andra kvartalet 2020.

Annons

Annons