Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, jul, 18 2018
Senaste Nytt

Skanska tecknar hyreskontrakt med Arla Foods

Bild: Skanska.
Bild: Skanska.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 10 aug 2017

Skanska har tecknat hyresavtal med Livsmedelsföretaget Arla Foods, som kommer att flytta sitt kontor till Skanskas projekt Solna United i Arenastaden, Solna. Uthyrningen omfattar cirka 5 000 kvadratmeter och inflyttning sker i oktober 2019.   

– Vårt nya kontor kommer att skapa en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö, där innovationskraften och nytänkandet i detta byggprojekt varit avgörande i vårt val av kontor. Ett stort plus i kanten har också varit att det ligger mycket bra till utifrån ett pendlingsperspektiv. Med ett provkök i entréplan vill vi utveckla matinspiration för konsumenter, våra kunder och vår personal, men också för våra framtida grannar i huset, säger Patrik Hansson, VD på Arla Foods Sverige.

Solna United består av drygt 30 000 kvadratmeter kontorslokaler och kommer stå klar för inflyttning under hösten 2019. Fastigheten ligger intill Solna station, bara sju minuters resa med pendeltåget från nya stationen Stockholm City.

Tidigare kontrakterade hyresgäster i Solna United är Bavaria och Knightec AB. I och med uthyrningen till Arla återstår cirka 23 000 kvadratmeter att hyra ut i byggnaden.

Annons

Annons

Annons