Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, jul, 18 2018
Senaste Nytt

Mimer bygger sista huset på Nordanby Äng

Bild: Bostads Mimer AB
Bild: Bostads Mimer AB
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 10 aug 2017

Bostads Mimer bygger just nu det sista huset, Nordporten, på Nordanby Äng. Fastigheten är ett lamellhus på fyra våningar med totalt 44 stycken två- och trerumslägenheter, från 50 till 75 kvadratmeter. Inflyttning är beräknad till våren 2018.

Nordporten är ett trähus på fyra våningar med fyra trappuppgångar med hiss till de olika lägenheterna. Alla bostäder har en öppen och ljus planlösning, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt uteplats eller balkong i söderläge.

Nordanby Äng är ett nytt bostadsområde i Västerås som utvecklats i samverkan mellan Mimer och Aroseken. Totalt har Mimer byggt 231 lägenheter på området. I den parkliknande miljön finns växthus och en egen trädgårdsförening på plats för att odla grönsaker, blommor och relationer med grannar.

- Intresset för Nordanby Äng har varit stort och området har uppmärksammats och uppskattats för sina vackra hus och den fina parken. Till det sista huset har ca 700 förhandsanmält sitt intresse och vi tror att antalet sökande kommer att vara stort när vi nu släpper lägenheterna, säger kundvärden Pernilla Lindh på Mimers kundcenter.

 

Annons

Annons

Annons