Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, jun, 18 2018
Senaste Nytt

Lantz är ny förvaltningschef för Stockholms Studentbostäder

Stockholms Studentbostäder.
Stockholms Studentbostäder.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 08 sep 2017

Nyligen tillträdde Mathias Lantz tjänsten som ny förvaltningschef på Stockholms studentbostäder. Han kommer närmast från Uppsalahem.

Mathias har lång erfarenhet av förvaltningsarbete med sina drygt nio år i olika roller inom Uppsalahem. Där har han bland annat arbetat som ansvarig för kommersiell uthyrning och senast som fastighetschef.

– Stockholms studentbostäder är ett spännande företag som under lång tid varit en viktig aktör på studentbostadsmarknaden, säger Mathias Lantz. Jag ser fram emot att vara en del i arbetet med att driva ambitiösa planer för att utveckla fastigheterna och att skapa bättre förutsättningar för att möta våra kunders förväntningar nu och i framtiden.

Stockholms studentbostäder är just nu inne i en intensiv utvecklingsfas av sitt fastighetsbestånd genom nyproduktion. Planen är att totalt kunna bygga 2000 nya bostäder med en takt på 200 - 300 per år. Närmast står invigningen av 122 nya studentbostäder i området Strix i Solna i slutet av september. Ytterligare 126 nya bostäder färdigställs sedan i nästa etapp som beräknas vara klara för inflyttning i början av 2018.

Samtidigt pågår planering för utbyggnad av studentbostadsområdet Lappkärrsberget för fullt. Totalt planeras för cirka 800 nya studentbostäder med byggstart under 2018.

– Jag är väldigt glad att Mathias nu har börjat hos oss. Hans långa erfarenhet av förvaltning av studentbostäder tillsammans med hans unika driv kommer att bli viktigt för oss i utvecklingen av företaget och vårt erbjudande till våra hyresgäster. Mathias stora engagemang för utvecklingsfrågor inom branschen kommer verkligen vara en tillgång för oss, säger Ingrid Gyllfors, vd på Stockholms studentbostäder.

Annons

Annons