Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, jul, 18 2018
Senaste Nytt

Forenom tillsätter destinationsexpert för expandering i Skåne

Marie Louise Alderlid. Bild: Forenom
Marie Louise Alderlid. Bild: Forenom
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 09 okt 2017

Forenom har nyligen rekryterat Marie Louise Alderlid för att öppna logitjänstföretagets regionala kontor i Malmö. Alderlid har en tidigare bakgrund som vd för Destinationssamverkan Malmö - Nu ska hon få Forenom att växa i Skåne samt i övriga Sverige.

– Forenom hjälper företag och deras anställda att hitta boenden för kortare och längre perioder. Man kan säga att Forenom fungerar som ett smörjmedel både på bostads- och arbetsmarknaden. Jag ser fram emot att underlätta för Skånes företag att locka kompetent personal till regionen, säger Marie Louise Alderlid, Forenoms regionschef i Skåne. 

Bolaget hyr ut tillfälliga boendelösningar till företag och privatpersoner. Företaget erbjuder såväl rum i lägenhetshotell och hostels som möblerade lägenheter, för både kort och lång tid. Framför allt bistår man med boendealternativ för arbetskraft från andra delar av landet eller världen – och ser till att bostadsbristen inte försvårar företags möjlighet att rekrytera kompetent personal.

På mindre än ett år har bolaget fördubblat antalet anställda. Nu satsar man på tillväxt på den svenska sidan av Öresundsregionen. Marie Louise Alderlid får uppdraget att öppna ett regionalt kontor i Malmö. Framför allt ska hon etablera boendealternativ i Malmö, Lund och Helsingborg, men även utveckla närvaron i mindre tätorter som Älmhult.

– Efterfrågan på boendelösningar är stor i Skåne, därför öppnar vi nu kontor i Malmö för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt. Marie Louise har en perfekt bakgrund som vd för Destinationssamverkan Malmö och mångårig erfarenhet av ledande försäljnings- och marknadsföringsroller inom hotellvärlden i Öresundsregionen. Det är en perfekt kombination för både Forenom och våra kunder, säger Mats-Erik Lidström, vd för Forenom Sverige.

Marie Louise Alderlid börjar den 16 oktober.

Annons

Annons

Annons