Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, nov, 20 2018
Senaste Nytt

Klart för 112 nya hyresrätter i Borås

Bild: AB Bostäder i Borås.
Bild: AB Bostäder i Borås.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 09 nov 2017

ByggArvid tilldelas uppdraget att bygga 112 nya hyreslägenheter för Bostäder i Borås räkning. Nyproduktionen består förutom av ett 17 våningar högt bostadshus också att uppföra ett större parkeringsdäck samt upprustning av den yttre miljön kring Hulta torg i Borås.

- Den totala ordersumman uppgår till 181,7 miljoner och är det största uppdrag som vi hittills erhållit, säger Elisabeth Dahlgren, VD på ByggArvid.

- Vi är väldigt glada och stolta över att åter få genomföra ett projekt tillsammans med AB Bostäder då vi känner ett stort förtroende och kunskap hos vår byggherre. Vi är självklart även stolta över vår personal och hela arbetsstyrkan som redan tidigare visat att det går att bygga kvalitet kostnadseffektivt. Tillsammans med vår strävan att alltid arbeta våra värderingar ödmjukhet, engagemang och stolthet, är detta en stor del i vårt vinnande koncept, säger Elisabeth Dahlgren.

- Vi ser framemot att samarbeta med ByggArvid med nyproduktionen av bostäder på Hulta torg, säger Bengt Engberg, VD på AB Bostäder.

Projektet är beräknat att påbörjas under april månad 2018 och vara färdigställt våren 2020.

Annons

Annons

Annons