Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, okt, 15 2018
Senaste Nytt

Byggstart för bostadsrätter på Gotland

Bild: HSB Södertörn.
Bild: HSB Södertörn.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 04 dec 2017

Torsdagen den 7 december sätter Ulf Tapper, vd för HSB Södertörn och regionstyrelsens ordförande Meit Fohlin, spaden i jorden och byggandet av ett nyproduktionsprojekt på Gotland, HSB brf Visby Ängar.

– Jag är naturligtvis både stolt och lite rörd över det fina mottagande som vi fått här på Gotland. Vi har länge letat en möjlighet att etablera vår verksamhet här. Nu händer det verkligen. Om det är något vi lärt oss på den här resan är det kraften i vårt varumärke och hur starkt människor associerar det till trygghet och långsiktighet, säger Ulf Tapper, vd HSB Södertörn.

– Intresset för projektet har hela tiden varit stort, men säljtakten har ändå överraskat oss positivt. Gotland är en ny marknad för HSB. Men vår tradition att bygga med omsorg och omtanke parat med det ansvar vi tar för bostadsrättsföreningen som helhet tror vi har varit faktorer som spelat in för våra köpare, säger Peter Lundmark, försäljningschef på HSB Bostad.

Med under första spadtaget finns också representanter från Wisab Bygg, Svensk Fastighetsförmedling, Handelsbanken och delar av HSB brf Visby Ängars styrelse. 

Annons

Annons

Annons