Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, jan, 16 2019
Senaste Nytt

Johansson lämnar vd-posten för Trivselhus

Bild: Fotograf: Eijer Andersson
Bild: Fotograf: Eijer Andersson
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 10 jan 2018

Jan Johansson lämnar sitt uppdrag som vd på Trivselhus. Johansson tillträdde som vd på Trivselhus i augusti 2013 och har sedan dess spelat en viktig roll i att utveckla och driva företaget framåt. Jan slutar i början av februari 2018 och arbetet med att hitta en efterträdare är påbörjat.

– Jan har på ett framgångsrikt sätt tillsammans med sina kollegor breddat verksamheten och förbättrat lönsamheten. Under de här åren har företaget fått en ny plattform som gett oss en stark grund att stå på de kommande åren. Vi har tillsammans under hösten 2017 kommit fram till att det nu är rätt läge för en ny vd att ta vid och fortsätta utveckla Trivselhus. Vi vill tacka Jan för hans insatser och vi önskar honom lycka till i framtiden, säger Mattias Johansson, styrelseordförande i Trivselhus.

– Trivselhus är idag ett lönsamt företag, har ett mycket starkt erbjudande och en tydlig strategi framåt. Jag är stolt över att jag tillsammans med ett starkt lag inom Trivselhus har varit med och utvecklat företaget under mina drygt fyra år men nu är det dags för någon annan att ta över, säger Jan Johansson.

Annons