Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, jul, 18 2019
Senaste Nytt

Seraim utvecklar bostäder intill Österåkers Golfklubb

Bild lånad från ett av Serafim Fastigheters pågående småhusprojekt i Ursvik.
Bild lånad från ett av Serafim Fastigheters pågående småhusprojekt i Ursvik.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 11 sep 2018

Serafim Fastigheter har köpt 35000 kvadratmeter råmark strax utanför Åkersberga i Österåkers kommun i nordöstra Stockholm. I området planerar man att tillsammans med kommunen utveckla bostäder i blandad bebyggelse med småhus och flerbostadshus. 
    

 Området ligger i direkt anslutning till Österåkers Golfklubb, som genomför en stor omvandling med målet att utvecklas till en av Skandinaviens mest spännande golfanläggningar där fokus även är mer än bara golf. Världsgolfaren Henrik Stenssons bolag ligger bakom designen av klubbens nya banor där den ena banan är under produktion och beräknas stå färdig under det tredje kvartalet 2019.
    

Utöver golfbanor har Österåkers Golfklubb byggt padelbanor samt längdskidspår och framöver kommer även andra aktiviteter som löparspår och mountainbikespår m.m. att adderas till anläggningen.
    

– Bostadsläget i anslutning till golfklubben är unikt. Vi ser framför oss en blandning av småhus och flerbostadshus som riktar sig mot en aktiv och hälsomedveten målgrupp i olika åldrar. Handelsområdet i anslutning till golfklubben samt goda kommunikationsmöjligheter bidrar till den helhet som slutkund söker, säger Rickard Jacobsson, vd Serafim Fastigheter.

 

Annons

Annons

Annons