Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, jul, 18 2019
Senaste Nytt

Bräcke diakoni utvecklar Lefflers Park i GBG

Bild: Bräcke diakoni
Bild: Bräcke diakoni
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 12 sep 2018

På centrala Hisingen i Göteborg bygger Bräcke diakoni ett nytt kvarter – Lefflers Park. Det blir ett bostadsområde med billiga hyresrätter, verksamhetslokaler och ett LSS-boende. Målet är att skapa möten mellan människor och bidra till integration – i praktiken.

Bräcke diakoni har bjudit in politiker till en presentation av Lefflers Park där fastighetschef, byggkonsult och arkitekt för projektet samt chefen för vårdverksamheterna i Lefflers Park finns på plats för att besvara frågor. Även Helene Mellström, direktor/vd för Bräcke diakoni, är på plats. Du som journalist är varmt välkommen att närvara.

- Genom att ge sig in i byggbranschen vill vård- och omsorgsstiftelsen Bräcke diakoni bidra till att lösa bostadsbristen och minska segregationen i Göteborg, säger Helene Mellström.

– Vårt mål med Lefflers Park är att skapa ett kvarter där vi integrerar vår värdegrund och vision i en fysisk plats. Genom att själva bygga kvarteret från grunden kan vi skapa en plats som vi vet kommer att göra verklig skillnad för de boende och allmänheten.

´

Annons

Annons

Annons