Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, mar, 19 2019
Senaste Nytt

Bygglet utses till Gasellvinnare för tredje året i rad

Bild: Bygglet/DI.
Bild: Bygglet/DI.
Publicerad av
Sanna Kesselfors - 31 okt 2018

 

 Dagens Industri har för tredje året i rad utsett Bygglet till ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag 2018. Företagets mål är att erbjuda ett projektverktyg som gör hantverkarens vardag mer effektiv, enkel och lönsam.

Projektverktyget riktar sig till små och medelstora företag i byggbranschen där Bygglet erbjuder ordning på företagets arbetstimmar, inköp och kostnader. Systemet hanterar allt i projekten och kan nås både via dator och app.

- Tack till alla er fantastiska kunder som valt Bygglet och tack till våra leverantörer och anställda som alla har en del i den här Gasell utmärkelsen, säger Hanna Konyi, Bygglets VD.

Hanna berättar att man nu satsar stort på vidareutveckling av projektverktyget.

- Vi har stärkt upp utvecklingsteamet vilket innebär att vi kan släppa nya funktioner mycket smidigare och underlätta vardagen för våra kunder. En ny funktion som redan har släppts i år är Egenkontroller och Riskanalys, vilket innebär att hantverkaren nu kan bli ännu mer effektiv och utföra sina Egenkontroller digitalt via Bygglets app, säger Hanna.

Bygglets vision är att vara marknadsledande i Sverige med ett projektverktyg för byggbranschen, ligga i framkant med utveckling samt erbjuda sina kunder förstklassig support. Det innebär att Bygglet fortsätter satsa för fullt med målet att underlätta hantverkarens vardag och fortsätta driva tillväxt i Sverige.

 

Annons

Annons

Annons