Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, jun, 19 2019
Senaste Nytt

Ny styrelse i samhällsbyggarna

Publicerad av
Redaktionen - 17 maj 2019

Under Samhällsbyggarnas årsstämma den 15 maj valdes en ny ordförande och en ny ledamot in i styrelsen. Dag Björklund, strateg i Nacka kommun och Nima Assadi, konsult med egen verksamhet, kommer att ersätta Jan Wejdmark och Tomas Alsmarker som båda avböjt omval.

Dag Björklund är sedan ca ett år ordförande i region Storstockholm inom Samhällsbyggarna. Han har tidigare varit aktiv inom SLF innan Samhällsbyggarna bildades. Jobbar sen snart 13 år i Nacka kommun med fokus på gator, vägar, parker, VA och fastigheter och nyttan den kommunala infrastrukturen gör för Nackaborna och besökare. Dag har en examen från KTH.

-Det ska bli mycket roligt att ta över ordföranderollen efter Jan Wejdmark, säger Dag Björklund.

Nima Assadi är utbildad civilingenjör inom samhällsbyggnad med examen från KTH. Sedan 2019 arbetar Nima som konsult inom verksamhetsutveckling och samhällsbyggnad, främst med inriktning på utveckling, produktivitet, uppföljning, VDC och projektledning.

Vid sidan av sitt arbete som konsult driver Nima podcasten Hela kedjan där han varje vecka bjuder in gäster till samtal om samhällsbyggnad.

-Jag är väldigt glad över att få vara en del av Samhällsbyggarnas styrelse och ser fram emot det kommande uppdraget, säger Nima - Det ska bli väldigt roligt att tillsammans driva och påverka Samhällsbyggarnas utveckling!

-Vi välkomnar Dag Björklund och Nima Assadi till Samhällsbyggarnas styrelse, säger Sara Haasmark, Samhällsbyggarnas vd.

Annons

Annons

Annons