Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, jun, 17 2019
Senaste Nytt

Byggstart i Brf Körsbärsdalen

Publicerad av
Redaktionen - 22 maj 2019

Den som letar nytt läge i Älmhult kan se fram emot inflyttning redan till våren.

I Älmhult växer den helt nya stadsdelen Västra Bökhult fram, nära natur, centrum och badplats. Här bygger OBOS 16 bostäder i form av radhus på 107 m² och 120 m², med tillhörande parkering och förråd.

- Husen byggs utifrån vårt koncept Start Living, och det är så nära den egna villan man kan komma samtidigt som man får tryggheten och smidigheten som det innebär att bo i bostadsrätt, säger projektutvecklare Elisabeth Berntsson.

På frågan vilka det är som hittills har valt att skaffa sig en bostad i Brf Körsbärsdalen så kommer svaret snabbt:

- Det är mestadels unga, mindre barnfamiljer. Man vill ha 2-3 sovrum och ett modernt, smidigt och lättskött boende som ändå känns som ens eget.

Vilken är då den största fördelen med att flytta in i Brf Körsbärsdalen?

- En klar fördel är att det inte är speciellt långt till inflyttning. Eftersom vi snart tar första spadtaget och Start Living är ett effektivt koncept så är inflyttning satt redan till våren 2020.

Hon tillägger:

- Dessutom är det mycket hus för pengarna. Boendekostnaden är från cirka 7 500 i månaden för ett hus på 107 kvm, med 4 rum och kök och stor altan. Det ska vara bekvämt, enkelt och prisvärt att bo i Brf Körsbärsdalen.

Är man intresserad av ett radhus går det bra att gå in på projektsidan på obos.se/korsbarsdalen och lämna en intresseanmälan då det fortfarande finns bostäder kvar till salu.

- Vi kommer att höra av oss till alla som anmäler sitt intresse och erbjuda dem att besöka vårt visningshus i Växjö. Huset är byggt enligt samma modell som de kommande husen i Brf Körsbärsdalen så det är en perfekt chans att få uppleva känslan och planlösningen, avslutar Elisabeth.

Annons

Annons

Annons