Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, jun, 19 2019
Senaste Nytt

Riksbyggens 2:a etapp i Korseberg, Vänersborg

Publicerad av
Redaktionen - 11 jun 2019

Nu har det första officiella spadtaget för Riksbyggens Brf Korseberg Strand tagits. Det första spadtaget togs av Benny Augustsson, kommunstyrelsens ordförande i Vänersborg, Malin Karlsson, blivande boende i föreningen, Martin Linsten, marknadsområdeschef Riksbyggen och Andreas Ander, projektledare Riksbyggen.

Brf Korseberg Strand kommer att bestå av sammanlagt 40 lägenheter och är Riksbyggens 2:a etapp i Korseberg. Den första etappen med 52 bostäder är inflyttad och klar och över hälften av alla lägenheter i etapp två är redan sålda, före tidplan.

– Det är väldigt roligt att vi nu kan starta byggandet av Brf Korseberg Strand. Det behövs fler bostäder i Vänersborg och Riksbyggens bostäder i Korseberg har snabbt blivit mycket populära, säger Andreas Ander, projektledare Riksbyggen.

Brf Korseberg Strand bjuder på ett boende i en idyllisk miljö – precis vid vattnet, grönska och naturlig rekreation. Lägenheterna är i storlek 2-4 rum och kök med flexibla planlösningar som gör att lägenheterna passat för många olika målgruppers behov, allt från singelhushåll till familjer och villasäljare med utflugna barn.

I samband med det första spadtaget var det tal och underhållning med levande musik. Riksbyggen bjöd på mat, dryck och kaffe. 

Annons

Annons

Annons