Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, jul, 18 2019
Senaste Nytt

Under Järvaveckan pratar Bygg Vesta om hur vi kan minska avståndet mellan människor

Bild: Måns Tham
Bild: Måns Tham
Publicerad av
Redaktionen - 12 jun 2019

På Järvaveckan den 13 juni, 14.30–15.15 bjuder ByggVesta in till seminarium om Järva storstadspark med efterföljande mingel i Whites Järvapaviljong. Tillsammans med politiker, arkitekter och representanter från Handelskammaren och ByggVesta diskuterar vi hur Järvafältet kan bli sambandet som minskar avståndet människor emellan.

Järvafältet är en unik resurs – som förtjänar att nyttjas långt mer än den gör idag. Indelat i kommunala reservat har områdets natur- och kulturvärden bevarats fint, men utan gemensam strategi. När stockholmsregionen växer, kommer många av de nya bostäderna att byggas runt fältet, vilket betyder att fältet kommer att bli ännu viktigare som rekreationsområde – för att bidra till människors välbefinnande liksom för områdets attraktionskraft.

Vi tror att Järvafältet skulle må bra av gemensam programmering, vision och mål, så att mänsklig aktivitet på fältet stimuleras och kan skapa nya samband. Med utblickar från omvärlden och idéer för framtiden vill vi visa vad Järvafältet skulle kunna vara och var Järva storstadspark har möjlighet att bli.

Annons

Annons

Annons