Mötesplatsen för dig inom bygg- och fastighetsbranschen, jan, 20 2018
Senaste Nytt

Projekt

Audi Center Kista blir Audis hittills största anläggning i Sverige.
Audi Center Kista blir Audis hittills största anläggning i Sverige.

Audi växer med nya anläggningar i Kista och Nyköping

I Kista utanför Stockholm invigs i början av 2019 Audi Center Kista, som ska bli Sveriges största och modernaste Audianläggning. Samtidigt byggs även Söderbergs bil en ny Audianläggning i Nyköping. Nyköpingsanläggningen står klar redan i november i år. Text: Annika Wihlborg Audi Center Kista blir en fullserviceanläggning som ska möta den ökade efterfrågan på Audi i Stockholmsregionen. Audi har en befintlig anläggning vid Järva Krog och väljer med Audi Center Kista att modernisera, utöka och skapa nya möjligheter för tillväxt.

Bild: Flustret i Vallastaden. Foto: David Einar
Bild: Flustret i Vallastaden. Foto: David Einar

Vallastaden - Variation till varje pris

Text: Simon Matthis

Även för den som inte har ett brinnande intresse av arkitektur och samhällsbyggnad är Vallastaden väl värd en omväg. Hit kommer folk säkert att vallfärda långt efter att bo- och samhällsbyggnadsexpot är över.

Med sin egensinniga och varierade arkitektur är Vallastaden en sevärdhet i egen rätt. Och originaliteten stannar inte vid huslivet – även inredningen, infrastrukturlösningarna, stadsbyggnadsplanen och de sociala dimensionerna av hållbarhetskonceptet ger området särprägel på både ytan och djupet.