Ny arbetschef i Svevia

Pär Gustafsson ny arbetschef i Svevia. Foto: Svevia

Pär Gustafsson har utsetts till ny arbetschef i Svevia. Den 5 september, 2016 tillträdde han sin nya tjänst som arbetschef för division Drift i Jönköping.

 – Jag är mycket glad över att Pär Gustafsson tar över ansvaret för arbetschefsområde Drift Jönköping och att vi samtidigt kan visa att vi kan erbjuda våra medarbetare nya karriärmöjligheter i Svevia genom intern rörlighet med nya ansvarsområden. Jönköping är en strategiskt viktig marknad med goda expansions- och utvecklingsmöjligheter för vår driftaffär. Pär Gustafsson har erfarenhet från såväl beläggning- som driftverksamhet och jag ser fram emot ett utökat och gott samarbete mellan divisionerna, vilket ger oss goda konkurrensfördelar på marknaden, säger Olle Öberg, chef division Drift.

Pär Gustafsson har varit anställd i Svevia sedan 1999 (Vägverket och senare Vägverket Produktion) och har under åren haft olika befattningar inom drift- som beläggningsverksamheten. Bland annat har han arbetat som entreprenadingenjör och arbetsledare inom driftverksamheten i Jönköping och senast som Arbetschef för Tankbeläggning.

– Det känns roligt att ta steget över till driftsidan igen och ansvaret som arbetschef i Jönköping. Jag är en utåtriktad person med stort intresse för kunder och att göra affärer och jag ser fram emot att, tillsammans med mina medarbetare, utveckla driftaffären såväl inom ramen för Trafikverket som i kommunerna i vårt område, säger Pär Gustafsson, ny arbetschef division Drift, Svevia.