Fasadgruppen växer ytterligare

Mellansvenska Fasad grundades 1998 och är specialiserade på mur- och putslösningar för renovering och nybyggnationer av fastigheter. Bolaget har idag 35 anställda och omsatte under verksamhetsåret 2018 cirka 55 miljoner.

"Med Mellansvenska stärker vi vårt utbud i Mellansverige och ser goda samarbetsmöjligheter med övriga bolag inom Fasadgruppen. Mellansvenska är ett fantastiskt välskött bolag som passar bra in i Fasadgruppskulturen, säger Pål Warolin, VD Fasadgruppen".

Mellansvenska erbjuder sina kunder helhetslösningar och följer fasadprocessens samtliga steg, från rådgivning och projektering till service och skötsel. Kunderna utgörs främst av byggföretag och fastighetsägare.

Mellansvenska har god erfarenhet av att jobba i samverkansprojekt för att skapa mervärde, tillsammans med en lång erfarenhet inom fasadbranschen. Bolaget drivs av Thomas Kruse, Magnus Fritz och Mathias Svensson som alla fortsätter i bolaget som delägare i Fasadgruppen.

"Inträdet i Fasadgruppen är möjligheten för oss att ta nästa steg i Mellansvenskas utveckling. Genom Fasadgruppen kommer vi att kunna utveckla vår verksamhet och våra medarbetare. Vi är övertygade om att vi kan bidra med vår kompetens till Fasadgruppen och även dra nytta av koncernens nätverk och kunnande, säger Thomas Kruse, VD Mellansvenska".