Pernilla Kindell blir kontorschef för Reflex Göteborgskontor

Arkitekt Pernilla Kindell blir kontorschef för Reflex Göteborgskontor

Pernilla Kindell återvänder till Reflex och blir ansvarig för det nystartade kontoret i Göteborg. Med två stora projekt som snart skall byggas och fler dialoger med nya uppdragsgivare, är detta ett led i Reflex satsning i västsverige.

Pernilla Kindell började sin arkitektkarriär på Reflex och lämnade företaget som kvalificerad handläggare efter nio år för att flytta till västkusten. I Göteborg har hon jobbat på olika arkitektkontor med framförallt större bostadsprojekt och skolor. De senaste åren har hon drivit egen verksamhet i Klok Arkitektur där hon mestadels jobbat med bostäder och fastighetsutvecklingsprojekt. Nu återvänder hon till Reflex i rollen som ansvarig för det nyöppnade kontoret i Göteborg och ska leda företagets västsvenska expansion.

– Det känns så kul att Reflex äntligen kommer till Göteborg! Det är rätt tajming just nu eftersom det är mycket som byggs i regionen. Dessutom har Reflex redan tagit en position med två fina projekt som snart ska byggas, säger Pernilla Kindell.Reflex jobbar just nu med två stora projekt i Göteborg; Kineum och MiMo. Detta har lett till förfrågningar om fler projekt vilket leder till att Reflex nu satsar på närvaro i Göteborg. Med det nya kontoret på Kungsportsavenyn vill Reflex växa med fler arkitekter, vilket blir Pernillas prioriterade uppdrag.

– Vi är väldigt glada att få tillbaka Pernilla till Reflex. Som ansvarig för Göteborgskontoret blir hon en viktig del i vår västsvenska expansion. Vi ser många möjligheter och det ska bli spännande att se vårt kontor växa i Göteborg, säger Marco Testa, vd för Reflex Arkitekter.