Tingstorget är nominerat till World in Property Award

Vy över Tingstorget

Tingstorget är nominerat till World in Property Award. Priset delas ut till ett bolag eller ett projekt som gör, eller kommer att göra, ett extraordinärt avtryck på den svenska fastighetsmarknaden.

 

Det är ett helt unikt bostadsprojekt med nyproducerade fräscha bostadsrätter där du får närhet till både stad och förort, samtidigt som du har naturen runt hörnet. Tingstorget är utformat för ett enkelt, bekymmersfritt och tryggt liv med alla bekvämligheter och kommunikationer precis utanför dörren.

Här har 740 bostäder, majoriteten bostadsrätter, men även hyresrätter och ett LSS-boende, tillförts i en stadsdel där det tidigare funnits små möjligheter att göra bostadskarriär tidigare.

Projektet har gått i rekordfart. Detaljplanen drevs igenom på cirka 16 månader och bostäderna har byggts på bara tre år. Detta med bibehållen kvalitet och en intakt budget. En förutsättning för att detta skulle vara möjligt är en effektiv samverkan mellan Titania, kommun, inblandande konsulter och leverantörer.

Titanias projekt Tingstorget har nominerats till World in Property Award som delas ut på Fastighetsgalan på Berns den 29 januari 2020.

- Vi är oerhört tacksamma och hedrade till nomineringen säger Einar Janson, VD Titania AB.