​BoKlok kommer tillbaka till Bläshammar

Illustration av kök, småhus från BoKlok. OBS! bilden är en illustration och avvikelser kan ske i slutgiltigt projekt

I Bläshammar i Varberg planerar BoKlok att återigen bygga nya bostäder. Denna gång i form av 32 par- och kedjehus. Försäljningen kommer att starta till våren 2020, med beräknad inflyttning ett år senare.

 

- Med tanke på hur stort intresset var för de lägenheter vi bygger här i Bläshammar just nu, känns det extra roligt att komma tillbaka och erbjuda fler människor chans till ett bra boende här på orten. Och att vi denna gång bygger parhus och kedjehus känns helt rätt här i Bläshammar, säger Magnus Hallonlöf, projektledare på BoKlok.

Husen kommer att ha 5 rum, fördelade på 117 kvm och två plan. De byggs som bostadsrätter och priserna startar på 2 695 000 kr. Det nya kvarteret i Bläshammar kommer att kallas BoKlok Ängslunden och ligger ungefär sex kilometer norr om Varberg, mitt bland skogar och åkrar och inte långt ifrån havet.

- Bläshammar är en lantlig pärla nära havet och naturen, väl värt ett besök. Vi tror dessutom att det är viktigt att man får chans att se platsen och området där husen i BoKlok Ängslunden kommer att ligga, eftersom det är så vackert. Därför kommer vi att ha våra kommande kundevenemang på Bläshammar skola som ligger precis bredvid tomten. Och självklart kommer en rundvandring att erbjudas! säger Magnus Hallonlöf.

Bläshammars skola och förskola finns i närområdet, likaså busshållplats med avgångar till bland annat Varberg centrum. Likt alla bostäder från BoKlok fördelas bostäderna genom en offentlig turordningsdragning. Det betyder att en turordningslista upprättas vid säljstarten som är planerad att hållas i Bläshammar, och kunder får därefter välja den bostad som passar dem bäst utifrån det turordningsnummer de tilldelats. Genom detta tillvägagångssätt ges alla samma chans och budgivning utesluts.