HSB Uppsala planerar exklusiva bostadsrättslägenheter vid Luthagen Strand

Foto: HSB Uppsala

HSB planerar att bygga exklusiva bostadsrättslägenheter i Luthagen Strand, i ett unikt läge vid kanten av Fyrisån samt mot Luthagsesplanaden. Projektet i Luthagen Strand erbjuder en möjlighet att bo i nyproduktion med både hiss och parkering i huset, kvaliteter som annars är ovanliga i områdets befintliga bebyggelse. Preliminärt sker säljstarten under 2021.

- I Luthagen Strand kommer HSB att kunna erbjuda ett attraktivt och nybyggt boende för den som söker högsta kvalitet, säger Göran Jaxeus, vd HSB Uppsala. Tack vare det centrala och unika läget, i kombination med lägenheternas höga standard, räknar vi med ett stort intresse för det kommande projektet.

- De boende kommer bland annat att kunna njuta av balkonger med kvällssol och fin utsikt genom generösa fönsterpartier, säger Göran Jaxeus, vd HSB Uppsala.

HSBs projekt Luthagen Strand kommer att byggas strax intill åkanten vid Fyrisån samt mot Luthagsesplanaden. Projektet innebär en möjlighet att köpa nybyggd bostadsrättslägenhet i Luthagen Strand, ett område som sedan länge är i stort sett färdigbyggt.

Planeringen pågår för fullt och preliminärt räknar HSB med en säljstart under 2021.