Finja Prefab stomentreprenör till bostadshuset Neptuni Brygga

Bostadshuset Neptuni Brygga, ingår som en del i nya Kv. Triton i Malmö.

Nytt kvarter växer fram i centrala Malmö med Finja Prefab som stomentreprenör till bostadshuset Neptuni Brygga. Projektet ingår som en del i nya Kv. Triton i Malmö. Vår kund Veidekke är totalentreprenör för projektet som innefattar ett bostadshus i 10 våningar med 42 lägenheter samt vård och trygghetsboende på de nedersta våningarna. Finja Prefab uppför betongstommen och gjuter i detta projekt även plattbärlaget.

I erbjudandet att vara en komplett stomentreprenör ansvarar Finja Prefab för hela processen från projektering och tillverkning till färdigt montage. Våra engagerade projektörer skräddarsyr och detaljutformar projektet med optimerade konstruktionslösningar.

Montagestart av Finja Prefabs betongstomme blir i början av 2021.

Förutom bostadshuset kommer även det nya kvarteret att rymma kontorslokaler samt vård- och trygghetsboende. Området ligger precis vid Malmö Saluhall, mellan gamla Väster och Västra Hamnen och är präglat av kanalerna och varvsmiljön. Lantmännen äger fastigheten och kommer att använda största delen av kontorsbyggnaden och förvalta bostäderna.