WAADE utvidgar verksamheten till södra Sverige

Konsult- och projektledningsbolaget WAADE etablerar kontor i Helsingborg och utvidgar därmed verksamheten till södra Sverige. Clas Westgren, Tommy Lindeberg och Jonas Lindén kommer att ansvara för det nya kontoret.

– Detta är ett tydligt steg mot våra långsiktiga ambitioner med att bredda både kunderbjudande och geografiskt verksamhetsområde, säger Rikard Dahlström.

WAADE leder bygg-, anläggnings- och stadsutvecklingsprojekt där samarbete uppstår i möten mellan människor. Genom dialog kan vi utvecklas tillsammans och involvering engagerar alla i projektet. Framgångsrika projekt byggs av människor som samarbetar och med fokus på kommunikation och process skapas kundvärde. Genom den lokala närvaron och med utgångspunkt i Helsingborg kommer WAADE kunna vara med och bidra till utvecklingen av Skåneregionen.

– Det känns spännande att få vara med när WAADE tar ytterligare ett kliv i verksamhetssatsningen med projekt i både Skåne och Blekinge. Vi ser fram emot att även inom kort etablera oss i Malmö, Lund och övriga orter i Syd, säger Clas Westgren.

WAADE Helsingborg startade verksamheten i januari 2022.