TB-Gruppen utvecklar ytterligare kvarter i Knivsta

Visualisering: Monkey in Silk

Kvarteret Landshövdingen i Knivsta börjar ta form och nu startar försäljningen av den första etappen ”Mansardhusen” och ”Gårdshuset” omfattande 28 bostadsrätter.

Knivsta fortsätter att växa och i populära Alsike utvecklar TB-Gruppen nu ytterligare ett nytt kvarter. Första etappen i kvarteret Landshövdingen innehåller 28 etagelägenheter på 4-6 rum och kök. Bostadsytan är 89-151 m2och samtliga lägenheter har en egen, generöst tilltagen terrass. Arkitekturen är tidlös och klassisk. Stor vikt har lagts vid att skapa attraktiva och grönskande utomhusmiljöer.

-Landshövdingen är en hyllning till den svenska byggnadstraditionen, säger Jenny Lindström, affärschef och ansvarig för projektet på TB-Gruppen. Vår vision för området har hela tiden varit att skapa ett hållbart boende med hög kvalitet med allt inom räckhåll – parkeringsgarage med gott om elbilsladdare, gemensam innergård, café, restauranger och butiker, nära till förskola, skola och naturen inpå knuten.

Målgruppen är yngre par och familjer, men även äldre par som säljer sin villa för att flytta till ett mer bekvämt och lättskött boende. Byggstart planeras till våren 2023 med inflyttning sommaren 2024.