Undvik oönskade överraskningar oavsett konjunktur!

Effektivisera bort dina tidstjuvar med ett affärssystem!

Att ha full kontroll för varje projekts resultat och samtidigt ha översikt för att kunna estimera framtida projekt är avgörande för att hantera både goda och svåra tider. Ett bra affärssystem kan avgöra hur väl du tar dig igenom sämre tider. Det gör att du kan agera i tid när det behövs.

I dagens omvärld står inflation i fokus och prisutvecklingen på materíal har varit en stor utmaning. Realtidskontroll och efterkalkyl är avgörande för att driva ett företag med god lönsamhet. Saknar du rätt verktyg kan det vara förödande att för sent inse att ett projekt har negativt resultat.

bild
Foto: Easoft

Välj rätt affärssystem anpassat för er verksamhet! Oavsett om ni är två eller 500 anställda.

Hör du till dem, som betalar för ett projekt- eller affärssystem, men som inte använder systemet fullt ut? Då förlorar du tid och kontroll.

Det är viktigt att ett affärssystem matchar företagets verksamhet. Ofta leder ett dåligt matchat system till ursäkter att inte använda funktioner. Saknas nödvändig data i systemet tappar det också en stor del av sin funktion.

Att leda ett bygg-, tjänste- eller hantverksföretag är kopplat till mängder av rutiner som tar tid. Ett väl anpassat affärssystem ska lösa större delen av vardagen. All från anbud där CRM kan vara avgörande för att inte missa affären. Ackordslön och säljprovisonsberäkning kan också vara ett behov.

Att driva ett företag, utan affärssystem, tar inte bara onödigt mycket tid - realtidskontroll uteblir. Först när hela projektet sammanställts med löner, ackord och leverantörsfakturor, kan du se det faktiska resultatet. Det är också mycket tidskrävande att sammanställa alla kostnader. Inte nog med att man förlorar pengar i extra tid, kan ett projekt med negativt resultat som upptäckts för sent vara omöjligt att rädda.

Saknas automatiserade kopplingar så skapar du tidstjuvar. Ett väl utformat affärssystem, skall inte behöva en excelfil för att beräkna offerter. När du skapar en ny offer, ska du samtidigt automatiserat få med dig underlag för ackord, säljprovision, rot, rut, grönt avdrag. Samma underlag, ert projekt sedan mäts emot när tidrapporter och leverantörsfakturor kommer in i systemet. Full realtidskontroll i varje projekt.

Digital dokumentering, byggdagbok, egenkontroller, där bilder är en självklarhet, utan att behöva ta en vända till kontoret för att redigera bilder. En tidssmart dokumentering, kan göras färdig direkt i telefonen utan kompromisser.

All information ska självklart finnas tillgängligt där ni är, på kontoret, på byggarbetsplatsen eller via telefonen i bilen.

Kontakta oss på Easoft Affärssystem, boka en kostnadsfri genomgång! Boka Demo direkt HÄR!

bild

Besök Easoft.se för mer info.

bild