Fuskfritt certifikat lanseras enligt Golvbranschen GBRs kvalitetskoncept

True-intyget, som i ett första steg sänds ut till de auktoriserade entreprenörsföretagen i GFF, är ett tryggt och säkert sätt att visa sin status som Auktoriserat Golvföretag.

Golvbranschens entreprenörsföretag har nu introducerat ett innovativt digitalt intyg som är helt fuskfritt. Detta gäller specifikt för de företag som har valt att bli Auktoriserat Golvföretag enligt Golvbranschen GBRs kvalitetskoncept.

True-intyget garanterar att ingen kan dra nytta av Auktoriserat Golvföretags kvalitetsstämpel på ett oärligt sätt. Det är en pålitlig metod för att visa auktorisation, och dess oförfalskbara natur gör det enkelt för beställaren att bekräfta intygets äkthet och giltighet.

Det digitala intyget är återkallbart och försvinner omedelbart om ett företag inte längre är auktoriserat. Om någon försöker verifiera intyget efter detta meddelas de om att certifikatet har tagits bort. Denna åtgärd förhindrar företag från att falskt påstå sig vara Auktoriserat Golvföretag med tillhörande kvalitet, åtaganden och garantier.

True-intyg kommer att distribueras till Auktoriserade Golvföretag inom entreprenörssektorn under december.

Intyget är lätt att dela på sociala plattformar som LinkedIn, Facebook och Instagram, samt på den egna webbplatsen och i mejlsignaturen. Det kan också enkelt skrivas ut som PDF eller på papper, och dess mångsidiga användningsområde förhöjer intygets värde.

Fördelarna med True-intyget inkluderar:

  • Säkerhet och omöjlighet att förfalska eller förstöra
  • Enkel delning på olika plattformar
  • Möjlighet att länka till intyget
  • Omedelbar borttagning vid upphörande av auktorisation

När ett entreprenörsföretag blir Auktoriserat Golvföretag får kontaktpersonen en länk till intyget. Genom att klicka på verifieringsknappen eller skanna QR-koden kan intyget alltid bekräftas som äkta och giltigt.