Malin Söderman ny vd för Järfällahus

Malin Söderman vd för Järfällahus. Foto: Järfällahus

Nu tillträder Malin Söderman som ny vd för Järfällahus och ersätter därmed Tor-Björn Johansson, som varit tillförordnad vd under det senaste året, enligt ett pressmeddelande. 

Malin Söderman är civilingenjör i grunden med en gedigen bakgrund inom fastighetsbranschen. Tidigare har hon varit fastighetsutvecklare i Stockholms stad, konsult inom fastighetsfrågor på Ebab och vice vd i Sigtuna kommun för utvecklingen av Valsta köpcentrum. Senast kommer hon från Rikshem, där hon varit regionchef.

- Jag ser fyra viktiga mål för Järfällahus framöver, säger Malin. Att växa genom nybyggnation, att renovera, att ha en hög affärsmässighet och att göra allt detta på ett hållbart sätt, säger Malin Söderman i pressmeddelandet och fortsätter: 

- Man befinner sig i en påbörjad förändring med alla utmaningar som det innebär, men det är ordning och reda och det finns en stabil grund att bygga på, säger hon. Att rekrytera personal till nyckelpositioner är min första prioritet. I övrigt gäller det att fokusera på att bygga, bygga, bygga samtidigt som vi fortsätter förvalta och utveckla de fastigheter vi redan har.