Bonnier hyr ut kontorslokaler på Sveavägen

Bonnier Fastigheter har anlitat Cushman & Wakefield för projektuthyrningen av kontorslokaler i fastigheten Stormkransen 14 på Sveavägen 53. Bonnier Tidskrifter som idag sitter i fastigheten kommer under 2017 att flytta till Bonnierhuset, vilket innebär att lokalerna på Sveavägen nu erbjuds marknaden, skriver Bonnier Fastigheter i ett pressmeddelande.

Lokalerna kommer att totalrenoveras. Pelarstomme och fönstersättning möjliggör ljusa och effektiva kontorsytor med god takhöjd. Några hyresgäster får även tillgång till en trevlig innergård och takterrasser. Totalt erbjuds ca 8 000 kvadratmeter fördelat på sex våningar i direkt anslutning till T-bana Rådmansgatan.

-Vi kommer att skapa toppmoderna kontorslokaler på Sveavägen och en ny destination för framgångsrika företag. Det är en anrik fastighet som har en spännande historia och som kommer att bli fantastisk i modern tappning. Möjligheten att kunna utveckla en hel fastighet kommer bidra starkt till kvarterets utveckling, säger Sara Olsson, Uthyrningsansvarig Bonnier Fastigheter i pressmeddelandet.