Nu lanseras förbättrad variant av det populära golvspacklet!

Bostiks populära golvspackel 1040 Fiber Quick lanseras i en ny förbättrad variant. Bostik har tagit hjälp av professionella hantverkare för att ta fram det nya golvspacklet 1045 Fiber Quick Plus, en fiberförstärkt och självuttorkande avjämningsmassa som klarar tillskjutande fukt. För att minska tunga lyft har man valt en mindre förpackning på endast 20 kg.

Bostik 1045 Fiber Quick Plus är anpassat för professionella hantverkare som kräver ett perfekt slutresultat. I Bostiks arbete med att ta fram det nya golvspacklet har de tagit hjälp av sina kunder, detta har bidragit till valet av alla goda egenskaper samt en mindre säck på endast 20kg.

”Med 1045 Fiber Quick Plus fyller vi en lucka i vår produktportfölj för professionella hantverkare genom att erbjuda ett flytspackel med liknande goda appliceringsegenskaper som 1040 Fiber Quick men med en uppgradering som gör produkten godkänd för tillskjutande fukt. Vi välkomnar också möjligheten att nu kunna lansera den nya produkten i 20 kg säck.” Jenny Lundegård, produktchef, Bostik Nordic.

 

bild
För att minska tunga lyft har Bostik valt en mindre förpackning på endast 20 kg.

 

Bostik 1045 Fiber Quick Plus är ett cementbaserat, självutjämnande flytspackel för både fallbyggnad och planspackling på hårda underlag. Det är pumpbart och kan läggas för hand i tunna skikt från 4 mm, till tjockare skikt på 50 mm. Den färdiga ytan ger ett jämnt och hårt underlag utan behov av vidare efterbehandling. 1045 Fiber Quick Plus fungerar också utmärkt för el- och vattenburen golvvärme.

1045 Fiber Quick Plus är miljöanpassad med M1-märkning vilket innebär lägre emissioner och bättre arbetsmiljö. Den miljövänliga pappersförpackningen på endast 20 kg är vald med ergonomisk omtanke för att minska arbetsbelastningen vid frakt och förflyttning.

Om Bostik

Bostik är en global ledande specialist inom industriell tillverkning samt på bygg- och konsumentmarknaderna. I mer än ett århundrade har Bostik tillverkat innovativa lösningar som är smarta och anpassningsbara till det som formar människors vardag. Bostik ingår i kemikoncernen Arkema.

Läs mer HÄR!

Kontakta Bostik:

+46 42 19 50 00
info.se@bostik.com
Bostik AB | Strandbadsv. 22 | Box 903 | 251 09 Helsingborg

Foton: Bostik AB

bild