Snabbhärdande och krympfritt handspackel för reparationer och fyllningar utan primer upp till 50 mm

Foto: Bostik

Bostik Flex Rapid Plus är ett cementbaserat handspackel i en behändig 2,5 kg hink med enkel återförslutning för snabb ifyllnad av håligheter och andra reparationer på både golv och vägg. Spacklet är krympfritt och kan användas direkt utan primer på de flesta förekommande underlag. Perfekt för uppvik och slipbar vid behov.

Bostik Flex Rapid Plus är ett mångsidigt handspackel som blandas vid behov för spackling av kanter, uppvik av golvmattor, lagning av håligheter på golv och vägg, fallspackling, mellan spånplattor och mycket mer. Spacklet är primerfritt på rena torra underlag inomhus, såsom betong, gips, klinker, spånskivor och trä, vilket gör att det kan användas direkt utan förarbete i skikt upp till 50 mm.

Tack vare det snabbhärdande receptet kan arbetet återupptas efter ca 20 minuter (beroende på skikttjocklek och luftfuktighet). Spacklet ger en jämn och slät yta direkt, men kan också slipas vid behov.

Bostik Flex Rapid är utvecklat för att underlätta hantverkarens arbetsprocess och vardag. Den återförslutbara hinken på 2,5 kg har lång hållbarhet och kan alltid finnas redo vid behov av mindre spacklingsarbeten.

”Vi har sett att många hantverkare efterfrågat ett snabbhärdande handspackel som enkelt kan blandas till i mindre mängd för t.ex. uppvik av mattkanter och reparationsjobb. Bostik Flex Rapid Plus är en produkt som vi tror kommer att få en självklar plats i varje golvläggares bil”

Jenny Lundegård, produktchef, Bostik Nordic.

bild