Linköping och Norrköping visar framtidens samhällsbyggnad

Bild: Linköpings kommun

Linköping och Norrköping är två starka städer i en expansiv region. Med förenade krafter representerar Linköpings kommun och Norrköpings kommun regionen och East Sweden under två intensiva dagar på fastighetsmässan Business Arena i Stockholm.

Resan mot framtiden har börjat för Linköping och Norrköping. Med Ostlänken står de starka städerna inför en spännande och expansiv utvecklingsperiod. De båda resecentrumen i städerna blir viktiga nav i regionen. Här planeras för vattennära boenden, arbetsplatser i nära anslutning till resecentrum och områden för rekreation, kultur och upplevelser.

I Linköping växer innerstaden över ån till Stångebro och i Norrköping byggs de gamla hamnkvarteren om. Mer om dessa projekt och mycket mer presenteras av Linköpings kommun, Norrköpings kommun och East Sweden på fastighetsmässan Business Arena i Stockholm 16-17 september.

Stadsbyggnadsprojekt, investeringsmöjligheter och nytänkande infrastruktur är i fokus under mässans dagar. Med hjälp av pedagogiska modeller som Urban Explorer Table och City Planner Offline visar de båda städerna hur framtidens samhällsbyggnad tar form med i aktuella stadsutvecklingsprojekt.