K-Bygg Tullinge slår upp dörrarna i nya och moderna lokaler

Foto: K-Bygg

Den 6 februari öppnar K-Bygg en ny bygghandel i Tullinge. Anläggningen är en nybyggnation, i moderna och klimatsmarta lokaler i Tullinge Hantverksby som är en viktig knutpunkt för hantverkarna i södra Stockholm. Nya K-Bygg Tullinge kommer att erbjuda allt för byggaren och hantverkaren; en modern välplanerad anläggning med en drive-in under tak samt en tilltalande butiksyta. K-Bygg Tullinge kommer att ha ett brett sortiment av byggvaror, virke, verktyg och förnödenheter anpassat efter byggproffsens behov.

bild
Foto: K-bygg

- Vi ser nu fram emot att få välkomna alla kunder till den nya moderna butiken som är placerad i ett mycket bra geografiskt läge i Tullinge Hantverksby. Många av våra kunder har sina verksamheter i närområdet., säger Stefan Pageryd, Regionchef Stockholm på K-Bygg.

- Det känns bra att efter så många års planerande av en ny anläggning nu äntligen få slå upp dörrarna till nya butiken. Nu får våra duktiga medarbetare ännu bättre möjligheter att underlätta bygglivet för närområdets alla byggproffs., säger Andreas Söderström, Platschef på K-Bygg Tullinge.

Flytten till nya lokaler i Tullinge är ännu ett led i vår resa där K-Bygg fortsätter växa och tar ännu fler marknadsandelar. Med denna moderna och klimatsmarta anläggning stärker K-Bygg sin närvaro ytterligare i Stockholmsregionen., säger Erik Öhlin, COO K-Bygg.

Anläggningen, som öppnar 6 februari, är försedd med både solceller och bergvärme och har uppförts i samarbete med fastighetsägaren Leje Fastigheter AB och Northpower Stålhallar AB. Fastigheten Hantverket 4, ligger på Mekanikervägen 5 i Tullinge hantverksby, Botkyrka, mycket nära till väg 226 (Huddingevägen).