Stockholm Business Expo 2024 på Kistamässan i Stockholm

Stockholm Business Expo 2024 äger rum den 21-22 februari på Kistamässan i Stockholm och utgör en betydelsefull mötesplats för ägare och ledare av små och medelstora företag. Det är inte bara en vanlig mässa utan snarare en unik upplevelse som sträcker sig över tre dynamiska evenemang under ett tak: Stockholm Business Expo, Sales & Marketing Expo och Möten & Event.

Med över 150 utställare och ett brett utbud av kostnadsfria aktiviteter erbjuder mässan en omfattande plattform för branschens ledande experter och entusiaster. Den lovar en komplett och inspirerande upplevelse som går bortom det konventionella.

Mässan är utformad som en resa fylld med ny inspiration, ovärderliga insikter och den nödvändiga motivationen för att blomstra i dagens snabbrörliga affärsvärld. Det kuraterade programmet fungerar som din guide genom de senaste trenderna och ger den drivkraft som krävs för framgång i det dynamiska affärsklimatet.

För att ytterligare fördjupa och utveckla kunskapen arrangeras ett imponerande scenprogram med över 100 talare från olika sektorer. Exempel på framstående talare inkluderar OS- och världsmästaren Daniel Ståhl, Rikard Jermsten (Generaldirektör, Konkurrensverket), Karin Runnholm (ekobrottsspecialist på Bolagsverket), Svante Tegner (Grundare och marknadschef, Doktor.se) och många andra.

Höjdpunkter från panelen den 21 februari inkluderar diskussioner om nutida och framtida utmaningar för företagande inom Bank & Finans, med deltagande av framstående personligheter som Jens Magnusson (Chefsekonom – SEB), Christina Nyman (Chefsekonom – Handelsbanken), Mattias Persson (Chefsekonom – Swedbank) och Sven-Olov Daunfeldt (Chefsekonom - Svenskt Näringsliv). Moderator för panelen är Joachim Karlsson (VD - Almi Invest).

Mässan lovar att vara en inspirerande mötesplats där deltagare får ta del av spännande tankar, framgångshistorier och värdefull kunskap för att navigera framgångsrikt i dagens affärsvärld.