Jeanna Nylander tar över rollen som VD för Bengt Dahlgren syd

Jeanna Nylander, ny VD Bengt Dahlgren Syd. Foto: Bengt Dahlgren Syd

Jeanna Nylander utses till ny VD:n för Bengt Dahlgren Syd. 

"Att Bengt Dahlgren är både stort och litet på samma gång är något som tilltalar mig. De regionbaserade bolagen ger oss möjlighet att engagera oss i de lokala marknaderna samtidigt som vi har möjlighet att utbyta idéer och perspektiv med kollegor över hela landet," säger Jeanna.

Jeannas passion för fysisk aktivitet och äventyr i naturen speglar hennes dynamiska ledarstil - alltid i rörelse, alltid redo för nästa utmaning. Med en imponerande meritlista inom multisport, inklusive att ha avslutat superklassikern och kvalificerat sig till VM i Xterra, terrängtriathlon, personifierar hon den drivkraft och uthållighet som förväntas inspirera hela teamet.

"Vi är övertygade om att Jeanna är den rätta personen för att leda Bengt Dahlgren framåt. Hennes förmåga att inspirera till förändring, kombinerat med en djup förståelse för vår bransch och ett engagemang för hållbar utveckling, gör henne till den perfekta ledaren för vårt nästa kapitel," säger Åke Rautio, styrelseordförande Bengt Dahlgren Syd.

Jeanna tillträder rollen som VD för Bengt Dahlgren Syd den 1 maj 2024 och kommer senast från positionen som VD för Allbygg.