HSB Brf Prisma inviger byggstart med första spadtaget i Mölndal

HSB brf Prisma i Krokslätt, Mölndal, byggstartar officiellt den 31 maj 2024 genom ett ”första spadtag” på tomten. Bild: HSB

HSB brf Prisma i Krokslätt, Mölndal, påbörjar officiellt bygget den 31 maj med en ceremoni där det första symboliska spadtaget tas. Under ceremonin kommer representanter från HSB och projektets arkitekt att berätta om hur projektet har utvecklats, samt ge en översikt över hur området kommer att se ut. Dessutom kommer det traditionella första spadtaget att tas.

Detta spadtag markerar inte bara starten för byggandet utan är också en möjlighet att fira projektets början. På plats kommer representanter från totalentreprenören Wästbygg Gruppen, Mölndals kommunalråd, David Blücher, vd på HSB Mölndal, arkitekten och bostadsrättsköpare att närvara. Ceremonin hålls på brf Prismas tomt, och deltagarna bjuds på en lättare lunch.

– Det är ett efterlängtat ögonblick att få sätta spaden i marken för HSB brf Prisma och markera starten för detta spännande projekt. Tillsammans med Wästbygg Gruppen kommer vi att skapa unika och fantastiska bostäder för våra medlemmar, säger David Blücher, vd på HSB Mölndal.

Brf Prisma erbjuder lägenheter med 1-4 rum och kök, med storlekar mellan 35 och 109,5 kvm. Bostäderna har spännande vinklar och takhöjder som skapar variation, vissa med loft och andra i etage. Planlösningarna är väl genomtänkta med generösa förvaringsutrymmen och trevliga balkonger eller uteplatser. Föreningen har ett lugnt men centralt läge på Kämpegatan i norra Mölndal.