Säkerheten på byggarbetsplatser genom medlemskap i 'Håll Nollan'"

– Medlemskapet i föreningen ”Håll Nollan” är en uppmaning och en påminnelse om en av de absolut viktigaste frågorna för oss som verkar i fastighets- och byggbranschen – att ingen ska skada sig på våra byggarbetsplatser, säger Mikael Halvarsson. Foto: Huge

Huge tar ansvar för en säker och hållbar arbetsmiljö genom sitt medlemskap i både "Håll Nollan" och "Rättvist Byggande". Genom att engagera sig i dessa föreningar för att minska riskerna för olyckor och främja hälsosamma arbetsförhållanden i byggbranschen.

Genom att standardisera arbetsmetoder och öka tillsynsfrekvensen på projekt visar Huge att de tar sikte på att höja kvaliteten och säkerheten ytterligare. Att få tillgång till Håll Nollans mallar och lathundar ger dem verktyg att standardisera sitt arbete och säkerställa att de följer bästa praxis inom arbetsmiljö.

Engagemang i dessa föreningar blir en del av långsiktigt ansvar för hela värdekedjan i verksamheter. Att ha sunda arbetsplatser och schyssta arbetsvillkor är avgörande för både medarbetarnas välmående och för att byggprojekt ska bli framgångsrika och hållbara på lång sikt.