PE rekryterar Jessica Ehrnst

Bild: Projektengagemang.

Projektengagemang rekryterar branschprofilen Jessica Ehrnst till rollen som managementkonsult och affärsutvecklare. Närmast kommer Ehrnst från tjänsten som vd på arkitektföretaget Arkitema. 

Jessica Ehrnst rekryteras till rollen som managementkonsult och affärsutvecklare inom affärsområdet Projektledning & Management. Jessica har de senaste fyra åren arbetat som kontorschef och vd på arkitektföretaget Arkitema i Sverige. Hon är i grunden utbildad arkitekt och har tidigare arbetat som arkitekt på bland annat Tengbom och Wingårdhs Arkitektkontor.

– PE växer så det knakar och att få chansen att vara med på denna spännande resa är väldigt roligt. För mig handlar detta steg om att fullt ut få arbeta med verksamhetsutveckling inom samhällsbyggnadssektorn och ser mycket fram emot att få dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter, säger Jessica Ehrnst, managementkonsult och affärsutvecklare på PE.

– Med Jessica får vi in en mycket erfaren och kompetent medarbetare som kommer att bli ett utmärkt tillskott till vårt redan duktiga management-team, säger Patric Kjellin, Affärsområdeschef på PE.

Jessica Ehrnst tillträdde sin nya roll den 1 februari.